Rendezvények

Borvacsora

Egy Borvacsora már önmagában is jól hangzik. Képzeljen el egy olyan estét,ahol az ízletes falatok mellett ,boros ismeretekre is szert tehet. Egy olyan vacsorát ahol azt is megtanulhatja mi minden történik a szőlővel,amíg a palackba kerül. Egymás után olyan fogásokat szolgálnak fel,melynek látványa is étvágygerjesztő. Olyan borokat ,akár pezsgőket amelyek egyenként is nagyszerűek,de igazán az étellel együtt alkotnak különös párosítást.

Borvacsora A Royal Étteremben


Egy igazán páratlan vacsorához kivételes bor dukál!

Rajongunk a különleges ízekért, a hosszú, és gondtalan vacsorákért, a zamatos borokért! Ezt az élményt szeretnénk Vendégeinkkel is megosztani, hangulatos borvacsoráinkon. Képzelje el, hogy az ételek és italok páratlan harmóniában találkoznak egy estére a Royal Étteremben!

Minden alkalommal más-más neves pincészet boraihoz álmodunk meg egy egyedülálló menüt közösen. A borász elkalauzol minket a borok varázslatos világába, az első szőlőszemtől a folyékony arany megszületéséig. Vendégeink a gasztro utazás keretein belül megismerhetik a borkóstolás fortélyait, és a fajták jellegzetességeit.
A menü egyes fogásaihoz más-más borokat szolgálunk fel, melyek ízvilága tökéletesen illik egymáshoz.

A borvacsorák időpontja változó, erről a program előtt tájékoztatjuk Vendégeinket! Az ár,az ételek és a felszolgált borok függvénye.

Borvacsora – Asztalfoglalás

Borvacsorára előzetes asztalfoglalás szükséges. A résztvevők száma limitált, ezért kérjük Vendégeinket, hogy időben jelezzék részvételi szándékukat! Sok szeretettel várjuk Önöket következő rendezvényünkön!

Asztalfoglalás személyesen éttermünkben, vagy telefonon lehetséges: 06 (20) 474 2560

Borvacsora

Borvacsora – Helyszínnel kapcsolatos tudnivalók


Vácon, közvetlen a 2-es főút mentén, a MOL benzinkút mellett található a Royal Étterem. Saját parkolóval rendelkezünk a környéken pedig további díjmentes parkolásra van lehetőség. Gyermekekkel érkező Vendégeinket játszósarok, és pelenkázó helyiség várja. A hozzánk látogatók számára ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk. SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk (OTP,MKB,K&H)! Cachback World és Dunakanyar Vásárlói Kártyát egyaránt elfogadunk.