Rendezvények

Esküvő

Esküvő
Ha kitűzitek a nagy napot,hogy összekössétek életetek,akkor felmerül a kérdés,hogy hol tudjátok ezt a felejthetettlen eseményt a legideálisabb helyen megünnepelni. Ilyenkor az ifjú pár és a násznép is szeretné gondtalannak és boldognak érezni magát A Royal Étteremben gondoskodunk róla,hogy ehhez minden feltétel adott legyen. Egyéni kívánságokat is igyekszünk kielégíteni.

Befogadóképesség


Esküvői vacsora esetén 60-65 fős létszám

Táncos mulatság esetén 40-50 fős létszám

Esküvöi vacsora

Esküvő a Royal Prémium Svédasztalos Étteremben


Éttermünk mindig szívesen biztosít helyet különleges családi-, vagy baráti eseményeknek. Szeretünk részesei lenni a Nagy napoknak, és remek kiszolgálással, finom ételekkel hozzájárulni egy emlékezetes ünnephez!
Ha szeretnétek kis létszámú esküvőtöket egy privát helyszínen tölteni, a Royal Étterem remek választás!

Esküvő helyszín


Éttermünk 40-60 fő befogadására alkalmas, elrendezéstől függően:

  • Esküvői ebéd/vacsora: Amennyiben a násznép csak egy kellemes ebédet/vacsorát szeretne eltölteni nálunk, 60-65 fő számára biztosítunk étkezést.
  • Esküvő lakodalommal:Ha szeretnétek egy zenés, táncos esküvővel ünnepelni, maximum 45-50 főt tudunk vendégül látni, a tánctér kialakítása miatt.

Tavasztól őszig hangulatos kerthelyiségünk is a rendelkezésetekre áll, mely ideális lehet vendégvárásra: welcome italok, snack-ek tálalására.

Modern éttermünk jó döntés Nektek, ha egyszerű, mégis egyedülálló helyszínt kerestek. Bútoraink akár minimális dekorációval is elegáns hatást keltenek. Este különleges LED világítás varázsol ünnepi hangulatot a násznépnek!

Az apróságokra is gondolunk! Kialakított gyermek játszósarokkal, és pelenkázó helyiséggel várjuk a gyermekes szülőket!

A parkolás környékünkön ingyenes.

Esküvő

Esküvő menüvariációk


A Royal Étterem konyhája magyaros ízvilággal,ízletes fogásokkal várja Vendégeit! Igyekszünk minden elképzelésének megfelelni, ezért az ebéd/vacsora menüjét együtt állítjuk össze Veletek!

Étkezési lehetőségek

  • Hidegtálak
  • Sültes tálak
  • Svédasztalos étkezés

Egyéni elképzeléseket, különleges kéréseket is szívesen megvalósítunk! Italfogyasztásra is kiválasztjuk a Nektek legideálisabb variációt!

Ha kíváncsiak vagytok ajánlatunkra, kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot! 
Gyors, és átlátható árajánlatot, és menü opciókat küldünk Nektek, mely megkönnyíti majd a döntéseteket.

Előre egyeztetett időpontban szívesen körbevezetünk Titeket éttermünkben, és ötleteinkkel, tanácsainkkal segítjük a szervezést!Bízunk benne, hogy a Nagy nap nálunk kerül megrendezésre, és hamarosan egy felejthetetlen esküvő helyszín leszünk számotokra is!Keressetek minket bizalommal!