Események

Motorosoknak, kerékpárosoknak

Motorosoknak

Motorral illetve kerékpárral hozzánk érkező vendégeink 10% kedvezményt kapnak a számla végösszegéből. Ingyenes parkolási lehetőség az étterem közvetlen közelében.

Éttermünk a Dunakanyar kapujában Vácon Budapest felé eső részén ,közvetlen a 2-es főút mentén a MOL benzinkút mellett található. Megközelíthetőség Budapest felől Dunakeszin és Gödön keresztül a 2-es főúton,vagy pedig a településeket kikerülő M2 gyorsforgalmi úton.

Kétkeréken a Royal Étteremben


A Dunakanyar szépsége, az aszfaltos utak, és az erdei ösvények miatt a környék népszerű hely a kerékpárosok, és a motorosok között is. Páratlan természeti szépségek, történelmi emlékek, és jó levegő várja az adrenalin függő kétkerekűeket. Környékünkön található az ország egyik legjobban kiépített, és legnépszerűbb kerékpár útja is.

A helyszín


Éttermünk Vácon, közvetlen a 2-es főút mentén, a MOL benzinkút mellett található. Könnyen megközelíthető helyen vagyunk, az étterem közvetlen közelében parkolási lehetőséggel. Maximum 70 fő befogadására alkalmas éttermünk tavasztól-őszig kerthelyiséggel bővül. A hét minden napján, 11:30-21:00 között várjuk egyénileg, vagy csoportosan érkező Vendégeinket. Hangulatos éttermünk várja az aktív kikapcsolódás kedvelőit!

Gyermekekkel érkezőknek játszósarok, és pelenkázó helyiség áll a rendelkezésükre.

Vendégeink számára ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk. SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk (OTP,MKB,K&H)! Cachback World és Dunakanyar Vásárlói Kártyát egyaránt elfogadunk.

Motorosoknak, kerékpárosoknak

Étkezési lehetőségek


Konyhánk a magyaros ízvilág elkötelezett híve! Sokoldalú, és széles választékkal készülünk minden nap, hogy mindenki megtalálja nálunk a kedvencét! Hétköznap, és hétvégén is gondoskodunk az ebédről, vagy vacsoráról!

A’la carte étlap
Étlapunkon állandó és szezonális fogások is találhatóak. Szárnyas, sertés, marha, és hal ételek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban, melyeket változatos módon készítünk el Vendégeinknek. Vegetáriánus ételeket, és két személyes tálakat is tartalmaz kínálatunk. Tekintse meg étlapunkat itt! (link étlap)

Korlátlan svédasztalos étkezés
A hét minden napján 11:30-15:00 között svédasztalos ebéddel készülünk. Önkiszolgáló rendszerben, hétköznap 60 perces,hétvégén és ünnepnap 90 perces korlátlan fogyasztásra jogosítja Vendégeinket. Ára hétköznapokon 3.450Ft/fő , hétvégéken, ünnepnapokon 5.850Ft. Gyermekek számára 3 éves korig az étkezés ingyenes, 3-10 éves korig hétköznapokon 2.150Ft/fő, hétvégéken 2.650Ft/fő. Csoportok részére asztalfoglalást telefonon, vagy e-mailben tudunk felvenni.

Előrendelés
Éttermünkben lehetőség van hideg- és sültes tálak előzetes megrendelésére is. Nagyobb csoportoknak javasoljuk ezt az opciót. Az előrendelés lehetővé teszi, hogy érkezést követően akár azonnal étkezni tudjanak. Részletes kínálatot e-mailben tudunk küldeni (link e-mail?). Megrendelés legalább 2-3 nappal a rendezvény előtt szükséges leadni!

Asztalfoglalás


Éttermünk szívesen fogadja a betérő Vendégeket, a szabad helyek függvényében. Amennyiben szeretne garantáltan helyet biztosítani nálunk, mindenképp javasoljuk a telefonos asztalfoglalást! Sültes tálak megrendelése esetén keressen minket e-mailben!