Rendezvények

Halotti tor

Vállaljuk halotti torok lebonyolítását svédasztalos korlátlan étkezéssel vagy hideg-,illetve melegtálak szervírozásával.
Akár elvitelre vagy házhoz szállítással is.

Halotti tor a Royal Étteremben


A helyszínről

Vendégeink Vácon, közvetlenül a 2-es főút, és a MOL kút mellett találnak minket. Központi, mégis csendes elhelyezkedésű épületünk mindenki számára könnyen megközelíthető az Alsóvárosi temetőtől 300 méterre.

Éttermünk kialakítása, és nagy kapacitású konyhája alkalmas halotti tor megrendezésére. Saját parkolóval rendelkezünk , és a környéken további ingyenes parkoló helyet találnak Vendégeink.

Termünk befogadóképessége maximum 60-65 fő, elrendezéstől függően. Tavasztól őszig kapacitásunk kerthelyiséggel nő. Asztalfoglalásra már kis létszámtól is lehetőség van, de teljesen zártkörű bérlésre is kínálunk lehetőséget.
Gyermekek számára játszósarkot, és pelenkázó helyiséget biztosítunk.
A hét minden napján, 11:30-21:00 között vagyunk nyitva.


AJÁNLATKÉRÉS

Halotti tor étkezési lehetőségek

Konyhánk magyaros ízvilág szerint, minőségi alapanyagokból, frissen készít ételeket. Kisebb-nagyobb csoportoknak előzetes foglalás esetén garantáltan biztosítani tudjuk az ebédet, vagy vacsorát.

Választható étkezési opciók csoportoknak

A’la carte
Étlapunkról lehetőség van előre kiválasztani az ételeket. Nagyobb létszám esetén mindenképp javasoljuk az előzetes megrendelést. Ebben az esetben a megbeszélt időpontra, akár rögtön érkezést követően szervírozzuk az ételeket. Étlapunkat megtalálják a honlapunkon (link étlap), így mindenki kényelmesen tud választani otthonról. Az ételek listáját legkésőbb 2-3 nappal a rendezvény előtt kell leadni, e-mailben.


ÉTLAPUNK

Tálak, hidegtálak
Előzetes megrendelés alapján hideg- vagy sültes tálakat állítunk össze. A választékról e-mailben tud érdeklődni, és árajánlatot kérni. A rendezvényt megelőzően legkésőbb 3 nappal tudunk előrendelést felvenni.

Korlátlan svédasztalos étkezés
A hét minden napján 11:30-15:00 között svédasztalos ebéddel készülünk. Önkiszolgáló rendszerben, hétköznap 60 perces,hétvégén és ünnepnap 90 perces korlátlan fogyasztásra jogosítja Vendégeinket. Ára hétköznapokon 3.650Ft/fő , hétvégéken, ünnepnapokon 6.150Ft. Gyermekek számára 3 éves korig az étkezés ingyenes, 3-10 éves korig hétköznapokon 2.250Ft/fő, hétvégéken 2.750Ft/fő. Csoportok részére asztalfoglalást telefonon, vagy e-mailben tudunk felvenni.

royaletteremvac@gmail.com
06 (20) 474 2560

Svédasztalos étkezés
Előzetes egyeztetés alapján Vendégeinknek svédasztalos vacsorát is tudunk biztosítani, 30 főtől. A menüt előre egyeztetve, a kívánt létszámra készítjük el. Árajánlat, és menü választék miatt keressen minket e-mailben!


ÉTLAPUNK

Halotti tor árajánlat, megrendelés

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy amennyiben szeretnének éttermünkbe csoportosan ellátogatni, mindenképp jelezzék előre telefonon, vagy e-mailben! Csak előzetes foglalás esetén tudjuk garantálni, hogy a kívánt időpontban tudnak nálunk étkezni!
A tálakat, hidegtálakat, svédasztalos vacsorát csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a rendezvény előtt legalább 3 nappal megkeresnek minket e-mailben. Gyors, és átlátható árajánlatot küldünk az Ön elképzelései szerint.

Halotti tor étel kiszállítás

Éttermünk vállalja előre megrendelt hideg-, vagy sültes tálak házhozszállítását is(20-80 főig). Ételeink elviteles opcióval is kérhetőek. Választékról, árajánlatról érdeklődjön e-mailben!

royaletteremvac@gmail.com
06 (20) 474 2560