Információ

Rólunk mondták

Rólunk-mondták

Vacsoráztunk az étteremben,az adagok bőségesen elegendők, nagyon finom az étel, érték ár arányban szerintem Vácon a legjobbak. Nagyon tetszett,hogy amíg vártunk fűszervajas pirítóssal kedveskedtek. Hangulatos,tiszta az étterem,bizonyosan visszatérünk
Natália Varga

“Udvarias kiszolgálás,finom ételek”
Pantali G. 2018.03.02.

“A boros szilvás csirke fantasztikus volt,még nem találkoztam hasonlóval. Meglepi volt a torkos csütörtöki kedvezmény!
Jövünk még!” 
2018.02.08.

“Szomorú esemény alkalmából gyűlt össze a család és a rokonság.Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást,a kiszolgálást és a finom ebédet. Igazán családias hangulatban tölthettük ezt a pár órát.”
Köszönettel:Koncz és Bicsár család 2018.02.23.

“Köszönjük a színvonalas kiszolgálást,a finom ételeket,a szívélyes légkört,és a borvacsorán kínált remek italokat.”
Harsányi Csaba és vendégei 2018.03.10.

“Többszörös vendégként vissza járva megállapítottuk,hogy az udvarias kiszolgálás és a bőséges választék továbbra is rendelkezésre áll. Különös köszönet a szakács Úrnak a finom falatokért!”
2018.03.27.

“Ez volt életem egyik legjobb étterme.Itt minden szép és hívogató a kaja minden finom volt. A sütik pedig nagyon ízletesek voltak.A kiszolgáló személyzet mosolya,kedvessége
leírhatatlan.Jövőre is visszatérünk.”
Jenci és Erika Fertődről 2018.07.23.

“Az étel nagyon finom és friss volt,teljesen elégedett vagyok.Az étterem nagyon szép,én a régi Trafalgár étteremben tanulóként dolgoztam és gyönyörűen fel lett újítva. Gratulálok a tulajnak!”
Dóka Georgina 2018.08.04.

“Köszönjük,hogy itt ünnepelhettük Zsuzsi dédi szilinapját.
Minden nagyon finom volt.”
Öcsi és Léna 2018.08.05.

“Köszönjük a fantasztikus ebédet és a csodálatos kiszolgálást.A hőmérséklet tökéletesen van beállítva!A toalett perfekt! A hölgyek nagyon kedvesek,igazi vendéglátók! Nagyon jól éreztük magunkat ma este. Hibátlan étterem,hibátlan szakács,hibátlan kiszolgálás!!!!”
Gábor Ildikó Andi

“Tisztelt Royal Étterem dolgozói!
Mindenképp szóvá szerettem volna tenni,milyen kitűnő dolgozókkal,ételekkel,hangulattal rendelkeznek! Biztos vagyok benne,hogy többször visszatérünk még és nem csak azért ,mert az utcában lakunk.:) Tiszta szívből fogom ajánlani ezt a remek kis éttermet ami árban és választékban is KIVÁLÓ!”
Köszönettel egy elégedett vendég! 2018.10.04.

“Jövünk megyünk,sok éttermet kipróbálunk,hogy egy jót kajáljunk. Hangulatban,barátságban,ételekben italokban a Royal viszi a pálmát. Ide többször visszatérünk.Így lesz sok emlékünk.Csalódás még nem ért minket. Köszönjük a Royal Étteremnek és a dolgozóinak!”
Márti és Geri 2018.10.12.

“Kiváló konyha,mindig minden friss,nagyon jó a választék és a hölgyek és a séf úr nagyon humorosak,kedvesek!Szolnoki lakos létemre már másodszor lehetek majd a vendégük!
Sok szeretettel kívánok minden jót Önöknek!”
Egy elégedett vendég

“Nem először járunk itt,de az idő múlásával a színvonal egyre jobban növekszik-emelkedik. Jelenleg többszöri látogatásunk alkalmával:-Többet csomagoltattunk be,mint amit itt elfogyasztottunk,mert akkora adagot adnak fenséges ízekben
Köszönjük szépen! “
Hajni és Jani

“Nem az első és nem is az utolsó alkalom,hogy itt ebédelünk.Kitűnő ételek és kedves kiszolgálás vár minden alkalommal. Köszönet a konyhai személyzetnek és kisegítőknek.Máskor is ide jövünk szülinapot ünnepelni,de máskor is jövünk!”
Geri, Márti, Pisti

“Finom ,ízletes vacsorát kaptunk és mellé különleges ízvilágú borokat.Kellemes este volt,visszajövünk máskor is.Köszönjük!”
Demeter család 2019.03.09.