Események

Váci kirándulás – Egy falat Dunakanyar

A Dunakanyar keleti központja Vác. Akár a városnézés, akár a gyönyörű túraútvonal vonza Önöket, városunk ideális induló, vagy érkező pont is. Az év minden hónapjában rengeteg turista keresi fel a környék látnivalóit, és nevezetességeit, akár egy napos kirándulásra is.

Egy váci kirándulás remek választás, ha nem szeretnének a fél napot utazással tölteni. Könnyen, és gyorsan megközelíthető, autóval, motorral, kerékpárral, és vonattal is. Ha városunkban kirándulnak , ne hagyják ki a főtér körüli sétát, érintve a diadalívet, a székesegyházat, és a Fehérek templomát. A Duna-part páratlan szépsége Önöket is elvarázsolja majd!

Váci kirándulás - A Royal Étterem gondoskodik a finom falatokról!

A kirándulás alkalmával a Royal Étterem gondoskodik majd arról, hogy ne maradjatok éhesen! Magyaros konyhánk a hét minden napján, és ünnepnapokon is várja a turistákat, 11:30-21:00 között.
Éttermünk Vácon, közvetlen a 2-es főút mentén, a MOL benzinkút mellett található. Könnyen megközelíthető helyen vagyunk, az étterem közvetlen közelében parkolási lehetőséggel.
Maximum 70 fő befogadására alkalmas éttermünk tavasztól-őszig kerthelyiséggel bővül.

Vendégeink számára ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk. SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk (OTP,MKB,K&H)! Cachback World és Dunakanyar Vásárlói Kártyát egyaránt elfogadunk. Gyermekekkel érkező Vendégeink részére játszósarok, és pelenkázó helyiség került kialakításra.

Váci kirándulás - Étkezési lehetőségek a Royal Étteremben

A’la carte étlap
Étlapunkon állandó és szezonális fogások is találhatóak. Szárnyas, sertés, marha, és hal ételek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban, melyeket változatos módon készítünk el Vendégeinknek. Vegetáriánus ételeket, és két személyes tálakat is tartalmaz kínálatunk


ÉTLAP MEGTEKINTÉSE

Korlátlan svédasztalos étkezés
A hét minden napján 11:30-15:00 között svédasztalos ebéddel készülünk. Önkiszolgáló rendszerben, hétköznap 60 perces,hétvégén és ünnepnap 90 perces korlátlan fogyasztásra jogosítja Vendégeinket. Ára hétköznapokon 3.650Ft/fő , hétvégéken, ünnepnapokon 6.150Ft. Gyermekek számára 3 éves korig az étkezés ingyenes, 3-10 éves korig hétköznapokon 2.250Ft/fő, hétvégéken 2.750Ft/fő. Csoportok részére asztalfoglalást telefonon, vagy e-mailben tudunk felvenni.


SVÉDASZTALOS KÍNÁLATUNK

Előrendelés
Éttermünkben lehetőség van hideg- és sültes tálak előzetes megrendelésére is. Nagyobb csoportoknak javasoljuk ezt az opciót. Az előrendelés lehetővé teszi, hogy érkezést követően akár azonnal ebédelni, vagy vacsorázni tudjanak. Részletes kínálatot e-mailben tudunk küldeni. Megrendelés legalább 2-3 nappal a rendezvény előtt!

Csoportos túraszervezők, és buszvezetők egyedi ajánlatainkért keressenek bizalommal telefon!


AJÁNLATKÉRÉS

Asztalfoglalás, ajánlatkérés

Éttermünk szívesen fogadja a betérő Vendégeket, a szabad helyek függvényében. Amennyiben szeretne garantáltan helyet biztosítani nálunk, mindenképp javasoljuk a telefonos asztalfoglalást! Sültes tálak megrendelése esetén keressen minket e-mailben!


ASZTALFOGLALÁS
+36 20 474 2560