Események

Születésnap, névnap

Születésnap, névnap

Tartsa nálunk születés- vagy névnapját!

Érkezzenek minimum 4-en(felnőtt) az ünnepelt a ház vendége a svédasztalos étkezés ideje alatt.
A' la Carte időszakban érkezzenek legalább 4-en egy üveg pezsgő az ünnepelt ajándéka.

Születésnap és névnap - Ünnepelni jó!

Az ünneplés elmaradhatatlan része egy finom ebéd, vagy vacsora, a családdal, vagy barátokkal! Egy hangulatos étterem, remek fogásokkal összehozza a Vendégeket, és lehetőség van tartalmas beszélgetésekkel eltölteni az időt. A szülinap, vagy névnap megünneplése fontos esemény, ha szerettei körében lehet az ünnepelt!
Születésnap és névnap - Rendezvények a Royal Étteremben

Éttermünk vállalja, hogy mind az ünnepeltnek, mind a Vendégeknek felejthetetlenné teszi a különleges alkalmakat! Barátságos kiszolgálással, különleges ételekkel, hangulatos helyszínnel járulunk hozzá az Önök rendezvényéhez is!

A Royal Étterem Vácon, közvetlen a 2-es főút mentén, a MOL benzinkút mellett találnak minket, központi, mégis csendes helyen. Éttermünk saját parkolóval rendelkezik, a környéken pedig díjmentes parkolásra van lehetőség.
Éttermünk maximum 60-65 fő befogadására alkalmas, elrendezéstől függően. Tavasztól-őszig befogadóképességünk kerthelyiséggel bővül. Nagyobb csapatoknak igény esetén zártkörű foglalást biztosítunk. Dekoráció, egyedi díszítés behozható hozzánk.
A hét minden napján, és ünnepnapokon is 11:30-21:00 között tartunk nyitva. Előzetes egyeztetés alapján a nyitva tartásunkat rugalmasan tudjuk kezelni.
Gyermekekkel érkező Vendégeinket játszósarok, és pelenkázó helyiség várja.

Vendégeink számára ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk. SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk (OTP,MKB,K&H)! Cachback World és Dunakanyar Vásárlói Kártyát egyaránt elfogadunk

Különleges meglepetés a Royal Étteremtől
Foglaljon asztalt születésnapi rendezvényére hozzánk minimum 4 fővel, és meglepetéssel készülünk! 4 fő korlátlan svédasztalos fogyasztása esetén az Ünnepelt étel fogyasztását mi álljuk! 4 fő a’la carte étkezése esetén pedig ajándék pezsgőt adunk a társaságnak!


AJÁNLATKÉRÉS

Születésnap és névnap - Étkezési lehetőségek

Legyen szó kicsi, vagy nagy csapatokról, nálunk mindenre van megoldás! Az asztalfoglaláson túl, az ételfogyasztásra is több opcióval rendelkezünk:

A’la carte étlap
Étlapunkon állandó és szezonális fogások is találhatóak. Szárnyas, sertés, marha, és hal ételek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban, melyeket változatos módon készítünk el Vendégeinknek. Vegetáriánus ételeket, és két személyes tálakat is tartalmaz kínálatunk. A’la carte ételrendelését akár előre is leadhatja, így érkezésüket követően akár azonnal vacsorázhatnak!


ÉTLAP MEGTEKINTÉSE

Korlátlan svédasztalos étkezés
A hét minden
napján 11:30-15:00 között svédasztalos ebéddel készülünk. Önkiszolgáló
rendszerben, hétköznap 60 perces,hétvégén és ünnepnap 90 perces
korlátlan fogyasztásra jogosítja Vendégeinket. Ára hétköznapokon
3.650Ft/fő , hétvégéken, ünnepnapokon 6.150Ft. Gyermekek számára 3 éves
korig az étkezés ingyenes, 3-10 éves korig hétköznapokon 2.250Ft/fő,
hétvégéken 2.750Ft/fő. Csoportok részére asztalfoglalást telefonon, vagy
e-mailben tudunk felvenni.


KORLÁTLAN SVÉDASZTAL

Előrendelés
Éttermünkben lehetőség van hideg- és sültes tálak előzetes megrendelésére is. Kisebb-nagyobb csoportoknak javasoljuk ezt az opciót. Az előrendelés lehetővé teszi, hogy érkezést követően akár azonnal tudjanak étrkezni.

Születésnap-névnap

AJÁNLATKÉRÉS

Asztalfoglalás, ajánlatkérés - Születésnap, névnap

Éttermünk szívesen fogadja a betérő Vendégeket, a szabad helyek függvényében. Amennyiben szeretne garantáltan helyet biztosítani nálunk, mindenképp javasoljuk a telefonos asztalfoglalást! Sültes tálak megrendelése esetén keressen minket e-mailben!


ASZTALFOGLALÁS
+36 20 474 2560